drasis.gr

  • +30 2310 909687
    +30 2310 909652

  • 17ης Νοέμβρη 81
    555 35 Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία

Εταιρική παρουσίαση

Η «ΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.», με την πολυετή επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και εκτέλεσης μεγάλων έργων ασφαλείας (συστημάτων συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρασφάλειας, ελέγχου πρόσβασης κ.α.) έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες τεχνικές εταιρίες έργων ασφαλείας στην Ελλάδα.

Η «ΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.», με οδηγό τα αυστηρά διεθνή standards των μεγαλύτερων οίκων προτυποποίησης και πιστοποίησης αλλά και με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, διεκπεραιώνει την προμήθεια, μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ασφάλειας από το Κέντρο Λήψης Σημάτων και την Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης.

Διοίκηση

Η «ΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα της ένωσης δυνάμεων πέντε (5) μετόχων-εταιριών. Άνθρωποι δυναμικοί και φιλόδοξοι, προχώρησαν στη δημιουργία της εταιρίας έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία καθώς είχαν συμπληρώσει μια επιτυχημένη δραστηριότητα με αναγνωρισμένες προσωπικές εταιρίες στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.

Συνιστούν μια συγκροτημένη ομάδα με πνεύμα συλλογικότητας και αναπτυξιακή λογική, γεγονός που περνάει στο σύνολο των εργαζομένων της εταιρίας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
Τσαπανίδης Γεώργιος, πρόεδρος
Βερανούδης Παναγιώτης, αντιπρόεδρος
Φτεργιώτης Αθανάσιος, Διευθύνων Σύμβουλος
Αλμυρού Ευτέρπη, Μέλος
Κυνηγοπούλου Αγάπη, Μέλος

Aνθρώπινο δυναμικό

Η εξειδίκευση, η εμπειρία, η γνώση, το ήθος και η διάθεση αποτελούν τα κύρια κριτήρια επιλογής και τα βασικά χαρακτηριστικά των στελεχών της ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ.

Έχει καταφέρει να εξασφαλίσει, από την ίδρυσή της έως σήμερα, ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας,

Η διάκριση των ρόλων, οι σαφείς διαδικασίες και οι εξειδικευμένες διεργασίες, οι οποίες πηγάζουν απο το επιχειρηματικό πλάνο και το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, αλλά και το κλίμα εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια, μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων.

Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ φροντίζει για τη συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού της, την εξοικείωσή του με τις νέες τεχνολογίες, την εναρμόνισή του με το ύφος και το ήθος της εταιρείας και τη προσαρμογή του στις σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές, μέσω της συμμετοχής του σε αντίστοιχες ημερίδες και σεμινάρια.

Φιλοσοφία - Στόχοι

Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ διακατέχονται από πνεύμα συλλογικότητας και αναπτυξιακής λογικής που περνάει μέχρι και στον τελευταίο εργαζόμενο της εταιρίας. Η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν τη πρώτη προτεραιότητα της εταιρίας, με οδηγό πάντα τα αυστηρά διεθνή πρότυπα.

Η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της καθώς και η εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμιοκού της, αποτελούν κομβικό σημείο στην ανάπτυξή της.

Πρωτεύον στόχος της ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ αποτελεί η ανάπτυξη της επιχειρησιακής ικανότητας και ανταγωνιστικότητας των εταιρικών-πελατών και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των φυσικών προσώπων, δημιουργώντας για αυτούς ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσω της παροχής και της διάθεσης ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας, υψηλής ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ιστορικό

Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1986. Με τη 30χρονη πια επιτυχημένη παρουσία της στην ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, σχεδίασης και εκτέλεσης μεγάλων έργων ασφαλείας.

Ειδικότερα η ΔΡΑΣΙΣ Α.Ε παρέχει υπηρεσίες φύλαξης, 24ωρης παρακολούθησης, εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, πυρασφάλειας, access control, κ.α.

Η ΔΡΑΣΙΣ Α.Ε έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες τεχνικές εταιρείες έργων ασφαλείας σε όλη την ελληνική επικράτεια, έχοντας καταφέρει να αναπτύξει ένα σημαντικό και συνάμα απαιτητικό πελατολόγιο. Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ είναι το αποτέλεσμα της ένωσης 5 δυνάμεων, των μετόχων της.

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός

Η ΔΡΑΣΙΣ ΑΕ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η έδρα της, στην Αθήνα και στη Χαλκιδική.

Διαθέτει υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ιδιόκτητο επανδρωμένο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων (Κ.Λ.Σ.), κατασκευασμένο σύμφωνα με τα British Standards και με όλες τις προϋποθέσεις ολικής ασφάλειας (αλεξίσφαιρα τζάμια, κάμερες, σύστημα συναγερμού, access control)

Επιπλέον, διαθέτει έναν άρτια εξοπλισμένο στόλο περιπολικών και ένα άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό επιτελείο.